ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ας συστηθώ

 

Ονομάζομαι Βασιλειάδης Ιωάννης και είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2008. Έχω μεταπτυχιακή εξειδίκευση τόσο στο τομέα της Οργάνωσης & Διοίκησης Τεχνικών Συστημάτων όσο και στη Σεισμική Μηχανική & Αντισεισμικές Κατασκευές. Είμαι εγγεγραμένο μέλος του ΤΕΕ (αρ. Μητρώου 117524), πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής και ελεγκτής δόμησης.

Η θεωρητική μου κατάρτιση συνοδεύεται από ένα πλούσιο βιογραφικό στο πεδίο. Συγκεκριμένα έχω μια πολυετή απασχόληση ως μάχιμος ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός στο τομέα της μελέτης και της επίβλεψης των κατασκευών. 

Πέραν αυτών ως ενεργειακός επιθεωρητής έχω διεξάγει πολλές ενεργειακές επιθεωρήσεις συμμετέχοντας με επιτυχία στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οίκον Ι & ΙΙ. Επίσης στην ειδίκευση μου περιλαμβάνεται και η νομιμοποίηση παντός είδους αυθαίρετου κτίσματος. Η συνεχής ενασχόλησή μου με το αντικείμενο και η δια βίου εκπαίδευση μου στο τεχνικό τομέα, μου δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρω υπηρεσίες μηχανικού υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι ανακατατάξεις που έφεραν οι οικονομικές συγκυρίες στον κατασκευαστικό κλάδο με οδήγησαν στο να προσαρμόσω τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες μου σύμφωνα και με το πνεύμα της περιόδου που διανύουμε. Αυτό σημαίνει πως συνεχής σκοπός μου είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής ποιότητας υπηρεσιών στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς, αφουγκραζόμενος πάντα τις επιθυμίες & ανάγκες του πελάτη. Ασχολούμαι με τον τομέα της αδειοδότησης παντός είδους κατασκευών, την τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών, τις τοπογραφικές αποτυπώσεις, τις ενεργειακές επιθεωρήσεις και τις αδειοδοτήσεις καταστημάτων (τουριστικού ενδιαφέροντος, υγειονομικού κλπ). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε θέμα τεχνικής φύσεως σας απασχολεί.

Το γραφείο μας

IMG_20191217_172913
Τεχνικό Γραφείο Βασιλειάδης Ιωάννης
Τεχνικό Γραφείο Βασιλειάδης Ιωάννης
Τεχνικό Γραφείο Βασιλειάδης Ιωάννης
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - CONTACT US

Κινητό (Mobile): 0030-699 713 3277 (& viber)

Email: michanikos.corfu@gmail.com / ioanevvasil@gmail.com 

Γραφείο (Office): 0030- 26616 00773 / 26630 95974

Διεύθυνση : (1) Πόλη Κέρκυρας Σταματίου Δεσύλλα 17 & (2) Σιδάρι , T.K. 49100

Address: Corfu Town Stamatiou Desylla 17 & Sidari, Corfu P.C. 49100

Διαφορετικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Fill the Contact Form below

© 2020 Τεχνικό Γραφείο Ιωάννης Βασιλειάδης Πολιτικός Μηχανικός Κέρκυρα

              Civil/Structural Engineer Services Corfu Vasileiadis Ioannis